Ανελκυστήρες Τεχνογνωσία Εξειδίκευση Εγκαταστάσεις Συντηρήσεις

Η εταιρία μας, με την 40ετή πείρα στο χώρο των ανελκυστήρων, κατέχοντας όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση που απαιτείται για τη μελέτη και εγκατάσταση υψηλής πολυπλοκότητας μηχανολογικού εξοπλισμού, αναλαμβάνει την εγκατάσταση των παρακάτω τύπων ανελκυστήρων – ασανσέρ, για κάθε είδος κτιρίου.

Ανάλογα με τον τύπο του κτιρίου σας –μονοκατοικία, πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, εμπορικό κέντρο / κατάστημα, ξενοδοχείο, κτίριο δημόσιας χρήσης κτλ και τις ιδιαίτερες ανάγκες λειτουργίας του, σας προτείνουμε τον εξοπλισμό που θα ανταποκριθεί βέλτιστα στις ανάγκες αυτές.

Πριν από την εγκατάσταση του εξοπλισμού, διενεργούμε προμελέτη φρεατίου και φτιάχνουμε το μηχανολογικό σχέδιο εγκατάστασης του ανελκυστήρα.

Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, προτεραιότητα μας είναι η τήρηση όλων των κανόνων και διαδικασιών ασφαλείας στον εργοταξιακό χώρο, ενώ τέλος, φροντίζουμε πάντα να παραδίδουμε τα προϊόντα μας όπως ακριβώς και στον χρόνο που είχαμε συμφωνήσει με τον πελάτη μας.

Φτάνοντας στο τελευταίο στάδιο της εγκατάστασης του ανελκυστήρα και πριν την παράδοση αναλαμβάνει ο Φορεας πιστοποίησης να ελέγξει τη εφαρμογή όλων των προτύπων της νομοθεσίας. Σε συννενόηση με τους μηχανολόγους της εταιρίας μας οι οποίοι θα έχουν αναλάβει τον τεχνικό σας φάκελο με σκοπό την έκδοση της άδειας λειτουργίας. Με την ολοκλήρωση του έργου παρέχουμε και 10 χρονια εγγύησης-καλής λειτουργίας.

 

Δείτε ακόμα ...

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα υλικών και τεχνολογίας στα προϊόντα μας, αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις σε ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους …

Οι Κυλιόμενες Σκάλες της Martzaklis Lift είναι η ιδανική λύση για νέες εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία, δημόσια και εμπορικά κτίρια. Η εταιρία μας προσφέρει μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες σχεδίασης για Κυλιόμενες Σκάλες εμπορικής …

Ασφαλής και αξιόπιστη μεταφορά μικρών ή μεγάλων φορτίων καθώς και τροφίμων με τα ολοκληρωμένα συστήματα ανύψωσης της Martzaklis Lift. Οι ανελκυστήρες φορτίων και τα αναβατόρια μας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μεταφέρουν μεγαλύτερους όγκους …